Tillsammans i Orminge

Tillsammans i Orminge

Orminge karneval är inställd 2021. Istället bjuder vi på folkfesten ”Tillsammans i Orminge” 4-5 sept 2021

Nu när världen behöver en kram tar Boo Folkets Hus höjd för en folkfest under sensommaren, om än i något mindre skala än vår traditionsenliga Orminge Karneval. Personalen har samlat ny kraft i tillfälliga lokaler i Ormingehus efter branden och planeringsarbetet pågår för fullt, givetvis med förbehåll gällande pandemin. Lördag och söndag den 4-5 september, presenterar vi årets arrangemang som kommer äga rum på Röda Torget, bakom Röda Längan, i Orminge Centrum och vid Kyrkans Hus.

I år behöver vi på grund av fortsatta restriktioner när det gäller folksamlingar, begränsa arrangemangets yta och därmed hålla antalet besökare nere på en rekommenderad nivå. Men som sig bör kommer vi att ha några populära foodtrucks, knallar, prova-på-aktiviteter, tivoli och ett scenprogram där ni kan se både nya och etablerade artister uppträda.

Det blir inget traditionsenligt karnevalståg där skolbarnen i Boo visar upp sina fina temakostymer och heller ingen karnevalsskola med Nacka Dans och Teater Kulturskola. Båda dessa två momenten och den populära flaggtävlingen, skjuter vi på till 2022, då vi också hoppas att vårt nya Boo Folkets Hus står klart på samma plats som tidigare.

På den här sidan och boofolketshus.se håller vi er uppdaterade gällande programmet och arrangemangsläget.

Nacka Kommun och Orminge Centrum fyller 50 år!

Vid kommunreformen 1971 bildades Nacka kommun av Nacka stad, Saltsjöbadens köping och Boo landskommun. Stort grattis till er båda!

PANDEMIN

Med anledning av pandemin är arrangemanget en bedömning utifrån nuvarande situation och de prognoser som ges. Det slutgiltiga beslutet kommer vi att fatta i augusti.

Kontakta gärna eric.malm@boofolketshus.se eller jessica.wilen@boofolketshus.se om ni har några frågor